Beyne
Gepubliceerd door: Beyne
24-04-2017

Ichtegem, 24/04/2017 - Beyne NV heeft beslist de productie van de voormalige Vogel&Noot-schijveneggen, TerraDiscpro, te hervatten. Binnen afzienbare tijd zal het volledige gamma aan vaste, getrokken en klapbare machines opnieuw verkrijgbaar zijn. Als eerste worden de schijveneggen met een breedte van 3 m, 3,5 m en de klapbare van 5 m opnieuw aangeboden. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring bij het vervaardigen van hoogkwalitatieve landbouwmachines, garandeert Beyne dat de TerraDiscpro aan dezelfde strenge eisen zal voldoen, en dit aan een prijscompetitief niveau. Doordat de productie van de schijveneggen met exact dezelfde opties en componenten wordt hervat, kan Beyne dan ook een snelle opstart verzekeren. De machines zijn verkrijgbaar via het bestaande Beyne-dealernetwerk. Aan de voormalige Vogel&Noot-dealers wordt eveneens de mogelijkheid geboden deze machines verder te verdelen. Eveneens zullen alle wisselstukken voor het TerraDiscpro gamma, incl. slijtonderdelen, opnieuw verkrijgbaar zijn.

 

Beyne ziet deze nieuwste uitbreiding vol vertrouwen tegemoet & hoopt binnenkort nog een aantal producten aan haar gamma toe te voegen. Beyne dankt u voor het vertrouwen en hoopt u in de toekomst nog beter te kunnen bedienen. Voor meer informatie: www.beyne.com

 

Over TerraDiscpro:

TerraDiscpro is in gans Europa één van de meest succesvolle grondbewerkingsmachines van Vogel&Noot, die bekend staat voor zijn optimale werking & uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door de aanhoudende vraag naar dit hoogkwalitatieve product, wil Beyne de productie van deze schijveneggen dan ook graag verderzetten.

 

Over Beyne:

Beyne is een Belgische producent van landbouwspuiten die reeds meer dan 40 jaar bekend staat voor haar kwaliteit & duurzaamheid. Alle Beyne landbouwspuiten worden op maat van de klant gemaakt. Beyne heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige landbouwspuiten tegen een betaalbare prijs centraal staat. Beyne is dan ook een referentie op de Europese markt door haar uitgebreide aanbod aan gedragen, getrokken en zelfrijdende landbouwspuitmachines.

Voor meer informatie: www.beyne.com

 

Over IQ Parts:

Sinds de overname van Vogel&Noot nam Beyne ook de productie over van slijtonderdelen voor diverse merken en een beperkt aantal wisselstukken voor Vogel&Noot-machines, onder de naam IQ Parts. Voor meer informatie: www.iq-parts.at

 

Contact:

Beyne NV

Industriestraat 27

8480 Ichtegem

T +32(0)51/58.85.34

www.beyne.com

Algemene informatie: info@beyne.be

Commerciële informatie: sales@beyne.be